29 d’octubre 2020

A PARTIR DEL DIVENDRES 30 D’OCTUBRE LA BIBLIOTECA OBRE EXCLUSIVAMENT PER A LA RECOLLIDA DE DOCUMENTS PEL PRÉSTEC

D’acord amb l’actual situació sanitària i a les darreres comunicacions dels membres del govern de forma oficial, des de la biblioteca informem dels següents canvis a partir de divendres 30 d’octubre al matí:

  • El govern indica que es mantindrà el servei de biblioteca pública obert exclusivament per la recollida de documents reservats pel préstec (i pel seu retorn). No es podran utilitzar les sales de lectura, consulta i estudi ni es podrà accedir lliurement a les col·leccions ni als ordinadors ni als serveis.
  • Aquest servei de recollida de documents es durà a terme des del vestíbul de la biblioteca, garantint la distància de seguretat, la higiene de mans, la mascareta i l’atenció individualitzada.

·         Els usuaris que vulguin reservar i agafar documents en préstec s’hauran de posar en contacte amb la biblioteca a través del telèfon 938912033 o el correu biblioteca@santsadurni.cat per tal de comunicar quins llibres o revistes o audiovisuals volen i la biblioteca es posarà en contacte amb ells per a concertar dia i hora de recollida dels documents. Degut a la reducció d’aforament, a cada torn de cita prèvia només podran accedir un sol adult o una unitat familiar.

·         L’horari serà de dilluns, dimarts, dimecres i dijous a les tardes de 15:30 a 20:00 o matins de dijous, divendres i dissabtes de 09:30 a 13:30. La cita prèvia serà imprescindible i serà obligatori portar mascareta i el carnet de la biblioteca (o l’app bibliotequesXBM).

·         Les devolucions de documents caldrà seguir fent-les a la bústia exterior excepte documents de grans dimensions que si no hi caben a la bústia, caldrà posar-se en contacte amb la biblioteca per demanar cita prèvia i retornar-los personalment.

·         Es manté la quarantena de les 48 hores en els documents procedents de l’exterior de la biblioteca

·         No es podran dur a terme activitats culturals presencials. Algunes de les activitats s’adaptaran al format virtual.

·         Encara no està confirmat si el préstec interbibliotecari interprovincial segueix en funcionament.

 

Aquestes  son les informacions que podem compartir ara mateix. Però cal esperar al text legal. Per tant aquestes mesures poden veure’s modificades en funció de les mesures definitives que aprovi avui el PROCICAT i es publiquin aquesta nit al DOGC en la resolució corresponent del Departament de Salut. Intentarem donar-vos les instruccions amb la màxima rapidesa i concreció possible així que tinguem el text definitiu.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada