21 de novembre 2020

A partir de dilluns 23 la Biblioteca torna a obrir les seves portes



 AQUESTA SETMANA A LA BIBLIOTECA

 

BIBLIOTECA OBERTA

·         Arrel de l’obertura progressiva decretada pel Govern de la Generalitat, la biblioteca entre en el tram 1 amb la possibilitat de reobrir les seves portes sense haver de demanar cita prèvia ni reserva de documents amb antelació.

·         Obertura per al públic general. Ja es podran utilitzar les sales de lectura, consulta i estudi i ja es podrà accedir lliurement a les col·leccions, tant a la sala d’adults, la sala infantil, els ordinadors, a la l’espai d’estudi, i als serveis. Continua restringit l’accés directe a diaris i revistes.

·         Les devolucions de documents caldrà seguir fent-les a la bústia exterior excepte documents de grans dimensions que si no hi caben a la bústia, caldrà retornar-los personalment.

·         Es manté la quarantena de les 48 hores en els documents procedents de l’exterior de la biblioteca i dels documents consultats a l’interior.

·         Des de la biblioteca es garanteix la desinfecció dels espais i els aparells i mobiliari utilitzat pels usuaris, també la higiene de mans, el control de les distàncies i els aforaments que no superin el 50%.

·         Continua l’obligatorietat de la mascareta en tot moment.

·         Les activitats presencials encara no estan autoritzades. Continuen en format virtual els clubs de lectura, els tallers d’escriptura i en alguns casos els laboratoris i les hores del conte.

 

BOSSES SORPRESA

·         Una bossa que prepara l´equip de la biblioteca amb varietat de llibres, revistes, música i cinema adaptat a diferents edats per tal que els usuaris les agafin en préstec sense saber què hi ha a dins. Un cop a casa obren la bossa i descobreixen el seu contingut, que podran gaudir durant un més en préstec. Hi ha bosses de diferents nivells lectors: bosses per a petits lectors (de 0 a 3 anys), per a infants d'educació infantil i 1r de primària (de 4 a 6 anys), de 2n a 4t de primària (7-10 anys) i de 5è de primària a 1r d'ESO (dels 11 als 13 anys). També hi ha bosses per a joves i adults.

 

 

HORARI

·         Tardes de dilluns a dijous de 15.30 h a 20:00 h

·         Matins de dijous a dissabte de 9:30 h a 13:30 h

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada