16 de gener 2021

Mural a la sala infantil a càrrec d'en Subi

En Subi, que s'ha dedicat durant més de 25 anys al món del dibuix, la il·lustració i la pintura, és també l'autor dels quatres llibres de la mascota de la biblioteca, en Boti Boti, com a il·lustrador (en companyia amb l'Anna Obiols, que n'és l'autora dels textos). I encara més, és l'autor de la nostra mascota en format de tres dimensions, el Boti Boti que tenim a la sala infantil i que ens fa companyia cada dia. 

En aquesta ocasió, ha vingut a fer una intervenció artística en una paret: ha vingut a pintar una de les parets de la sala infantil de la biblioteca! 

"Quan il·lustres un mural hi ha una connexió directa amb qui l'està mirant. Interpel·lar d'aquesta manera l'espectador és molt gratificant perquè el lector no cal ni que obri el llibre". Són paraules d'en Subi. Els dies que va estar pintant va esdevenir-se d'una manera molt espontània, com una connexió misteriosa, que anaven venint famílies i van poder gaudir de la seva actuació. I ell, molt amablement, es va dirigir a aquestes famílies. 



La idea d'en Subi és que la paret és un full en blanc. La gratificació i el repte de fer un mural, per ell, és que tindrà l'obra sempre exposada. 

Us deixem un tastet d'imatges de la realització del mural, pas a pas. A l'última fotografia podeu veure l'autor del mural, en Subi, acompanyat de l'Òscar Sardà, també il·lustrador.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada