06 d’octubre 2022

Exposicions del mes d'octubre a la biblioteca

Us presentem les exposicions de la desena edició del Cicle Biblioteques amb DO, una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que dedica la seva atenció a les denominacions d'origen vitícoles catalanes, establint un maridatge de col·laboració entre la biblioteca de la denominació d’origen i un celler del territori. 

Enguany complim deu anys com a participants a aquest cicle, estem d’aniversari i tenim moltes ganes de celebrar-ho després de dos anys amb moltes restriccions que ens han impedit organitzar el cicle tal com estàvem acostumats. 

Des d’octubre del 2022 fins el setembre del 2023 el maridatge entre lletres i vins el durem a terme amb el CAVA GENUÍ Brut Nature de Cava Varias. Per a l’ocasió també s’ha editat una placa de cava commemorativa. 

Al claustre de la biblioteca:

Exposició de dibuixos de Maria Boladeres Brufal. 


Sóc Enginyera d’edificació de professió i aficionada al dibuix i les aquarel•les. Vaig començar a experimentar amb pigments naturals i descobreixo que el vi te unes tonalitats que van del lila i morat (colors de la dona) als colors vermells i marrons (colors de la terra)

 

@decolorvi és un projecte artístic resultat d’aplicar la tècnica de l’aquarel•la al vi 

 El projecte @decolorvi actualment es desenvolupa mitjançant creació lliure i encàrrecs personalitzats 

 




A les vitrines d'art:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada