21 de juliol 2023

Visites del Bibliocasal: quarta setmana

Aquesta setmana, quarta i última del Bibliocasal, hem seguit explicant els contes de Chris Haughton, especialment el que duu per títol Potser

 




Us deixem algunes imatges més d'aquesta setmana. Els grups que han vingut han estat: 


Del casal municipalde 3r de primària; de 2n (dos grups); i de 1r (dos grups). 


Asseguts a terra hem compartit la història de la selva (Potser...) amb els infants i els monitors. I hem tingut una petita conversa sobre els elements que tenen en comú els llibres de l'autor (els finals oberts, la natura com a escenari, els colors vius, els protagonistes animals, la sorpresa, l'humor, les repeticions de tres vegades, etc.). 

Com hem fet amb la resta de grups, hem seguit un petit recorregut de color blau (com el primer llibre) fins a arribar a una xarxa sobre la qual hem trobat els materials per fer la creació. Ens hem aixecat i hem caminat a poc a poquet fins a la xarxa que hi ha a un costat de la sala. Hem descobert els materials en comptar fins a tres. Llavors hem explicat que la tècnica d'il·lustració de Chris Haughton és el collage amb trossos de papers de colors molt llampants, tallats amb tisores o amb les mans i manipulats després per ordinador. I hem recordat com són els ocells del llibre Shhh! Tenim un pla mostrant de nou les il·lustracions d'aquest àlbum. 

 

Avui acaben les visites del Bibliocasal: 21 visites, durant 4 setmanes, amb un total de 324 infants d'entre 2 i 10 anys (amb uns 45 monitors/educadors). Han vingut 10 visites d’infants d’edats compreses  entre 2 i 5 anys i 11 visites d’infants d’edats compreses entre 6 i 10 anys.

Aquí s'acaba la nostra Expedició Haughton, una expedició que ens ha portat a fer un mural a la sala infantil recreant el bosc de nit, ple d'ocells, i que ens ha portat lectures molt interessants que ens ha agradat descobrir! Bon estiu!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada