01 d’octubre 2007

WEBS RECOMANADES OCTUBRE

· http://ec.europa.eu/index_es.htm - Web de la Comissió Europea. Els principals serveis d’aquesta web són: actualitat de la U.E., calendari de futures activitats, enllaços amb les polítiques administrades i executades per la Comissió, possibilitat d’influir en el procés de decisió, accés fàcil a l’organització i enllaços directes amb els principals serveis d’informació de la Comissió.
· http://es.youtube.com/EUtube - Web del YouTube dedicada a compartir les visions i els sons d’Europa, amb la garantia de la Comissió Europea.
·http://idd01yq8.eresmas.net/Fitxes/Textos/Arxius/dvi/Entorn.htm - Diccionari del vi, de Xavier Rull (Universitat Rovira i Virgili i Enciclopèdia Catalana, 1999).
· http://traductor.gencat.net/El servei de traducció automàtica de la Generalitat permet traduir en línia textos curts i pàgines web.
· www.cccb.org/ca/ - Del 26 de setembre fins al 13 de gener del 2008 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona hi trobareu l’exposició Apartheid. El fil narratiu de l'exposició es planteja des dels orígens europeus del racisme modern, passant per la seva extensió planetària durant l'època colonial, per acabar retornant a les regions del món més privilegiades en l'època postcolonial.
· www.cobdc.org/jimboto/ - Grup de Treball de Biblioteques Infantils, amb informació sobre literatura infantil i juvenil...
· http://www.eljoccasteller.cat/ - Joc creat i gestionat per aficionats al món casteller. El seu únic objectiu és el de crear una eina més de difusió del món casteller i de diversió. El joc està ambientat en el món casteller real i intenta reproduir les activitats castelleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada