25 de novembre 2010

HORA DEL CONTE ESPECIAL PER LA QUINZENA SOLIDÀRIA

L'Anna Obiols i en Subi, creadors de la nostra mascota Boti Boti, han realitzat una Hora del Conte especial per la Quinzena Solidària, titulada Cafè dolç, cafè amarg i adreçada a nens i nenes de 6 anys en amunt.


Durant la sessió l'Anna va explicar dos contes: Els Colors de l'Àfrica i Cafè dolç, cafè amarg; contes que tracten de la pobresa i en propicien una reflexió, contes que parlen dels nens que viuen al carrer i que no tenen res de res.


A partir de la imatge que en Subi anava creant, els nens anaven donant la seva opinió. Al final dels contes els nens van poder fer un dibuix o escriure un desig per al protagonista del llibre Cafè dolç, cafè amarg: en Mikhail.

Aquesta hora del conte va anar acompanyada d'una exposició de la gran col·lecció publicada per l'Anna Obiols i en Subi.L'Anna Obiols és la creadora del primer conte de la mascota de la sala infantil de la Biblioteca, en Boti Boti, i juntament amb en Subi va adaptar el segon conte del Boti Boti. Tots dos són els creadors del Boti Boti que podeu veure a la nostra sala infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada