25 de juny 2012

ÈXIT DE LA PRIMERA TROBADA DE CLUBS DE LECTURA DE L’ALT PENEDÈS I GARRAF

El passat divendres 22 de juny es va dur a terme a l’Auditori de Vilafranca la 1a Trobada de Clubs de Lectura de l’Alt Penedès i Garraf, un acte organitzat per les biblioteques de les dues comarques i que aplegava els membres dels clubs de lectura per a comentar conjuntament l’obra de l’escriptor penedesenc David Monteagudo.


Cartell i escenari de la Trobada
Dalt l'escenari, un representant de cada club de lectura i el protagonista, David Monteagudo

Els 14 clubs participants havien llegit l’obra de Monteagudo: Fin, Marcos Montes o la darrera novel·la, Brañaganda, i van traslladar una sèrie de preguntes a l’autor, que va estar encantat de trobar-se amb aquesta gran quantitat de lectors, més de 200 persones que mensualment comparteixen la lectura en companyia dins les biblioteques.

El club de lectura de la nostra biblioteca, el recentment anomenat Celler de Lletres, va estar molt ben representat per Rosa Maria Prat, que li va fer la pregunta a David Monteagudo sobre el marge de decisió que té un autor en el procés editorial dels seus llibres. I del club de la nostra biblioteca hi varem anar 12 persones. 

Rosa Maria Prat, a l'esquerra de la imatge, i David Monteagudo, a la dreta.


Es va poder gaudir també de la teatralització de fragments de les novel·les amb l’actriu vilafranquina Maria Rodríguez Sandía. Aquesta iniciativa comptava amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. L’any vinent s’espera tornar a dur-la a terme en aquest cas a Vilanova i la Geltrú amb les obres de l’autora local Mercè Foradada.

Raimon Gusi, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca


La trobada col·lectiva ha comptat amb la lectura dramatitzada o la interpretació de diferents fragments de les obres de Monteagudo a càrrec de l'actriu vilafranquina María Rodríguez.
 
 



Podeu seguir les activitats de tots els clubs del Penedès Garraf al blog: http://elsnostresclubs.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada