19 de juny 2012

Pregunta a la Biblioteca, nou servei de referència virtual

El + nou

La Xarxa de Biblioteques Municipals engega un nou servei en línia per atendre a través del web les consultes d'informació dels ciutadans.

Pregunta a la Biblioteca s'adreça a usuaris de més de 14 anys amb correu electrònic. Contestarà tot tipus de preguntes de caràcter general i de qualsevol temàtica i serà atés per bibliotecaris de la Xarxa.

Com accedir-hi:
  • el trobareu a l'apartat Destacats del Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona: http://sinera.diba.cat/ (vegeu lateral dret)
  • a través del portal web Biblioteca Virtual

Aquest servei d'informació en línia de la Xarxa és atès per bibliotecaris, que respondran les consultes en un termini de 72 hores (el temps de resposta es pot allargar en caps de setmana i festius). Pots formular la teva pregunta en català, castellà o anglès.

L'entrada en funcionament del Pregunta a la biblioteca amplia la prestació de serveis i recursos on-line des de la Biblioteca Virtual que, a més de difondre i promoure els serveis presencials de les biblioteques de la Xarxa, esdevé un espai per donar resposta a les necessitats d'informació, d'aprenentatge i de lleure dels usuaris de forma ininterrompuda i des de qualsevol indret. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada