18 de juliol 2012

BIBLIOPISCINA 2012

 Durant els mesos de juliol i agost es posa en funcionament el servei de Bibliopiscina 2012, un servei de lectura de diaris, revistes i llibres per a adults i infants a la gespa de la piscina municipal descoberta que estarà obert els mesos de juliol i agost.



 Per al mes de juliol la Bibliopiscina funciona de dilluns a dimecres de 10:00 a 13:30, dijous i divendres de 15:00 a 19:00 i dissabtes de 12:00 a 17:00. El mes d’agost estarà obert de dilluns a divendres de 15:30 a 19:00 i dissabtes de 12:00 a 16:30.





 Aquest horari s’ha millorat respecte anys anteriors per tal de cobrir el màxim de públic possible en franges de matí, tarda i migdia, de dilluns a dissabtes, com són els casals d’estiu, les famílies i grups d’infants i joves i adults.






Es tracta d’un servei que funciona amb èxit a Sant Sadurní des de fa més de 15 anys i que compta amb la gestió per part de les regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Sant Sadurní i el fons documental de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya , gestionada en conveni entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona.


Lectures a la fresca

Com cada estiu, diverses biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona apropen els seus serveis a les platges i piscines de la província de Barcelona. En total, es posen a disposició dels ciutadans 4 biblioplatges, 15 bibliopiscines i 8 altres espais habilitats per a la lectura a l'aire lliure (jardins, mercats, parcs i terrasses). Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu.
Les biblioplatges i bibliopiscines posen a disposició dels banyistes materials per a diverses edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També s'ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, l'usuari només ha de presentar algun document que l'identifiqui.
Els dies i horaris de les bibliopiscines i biblioplatges varien segons el municipi i es poden consultar a la Biblioteca Virtual. Pel que fa a les biblioplatges, les dates són les següents: Arenys de Mar (13 de juliol-31 d'agost), Barcelona (a l'Espigó de Bac de Roda, a la platja de la Mar Bella: 1 de juliol-31 d'agost; i a la platja de la Barceloneta: 1 de juliol-30 de setembre) i Castelldefels (4 de juliol-31 d'agost).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada