16 de juliol 2012

Visita dels casals d'estiu a la biblioteca

-->
--> Com cada any des del 2004, la biblioteca organitza el BIBLIOCASAL (enguany del 25 de juny al 27 de juliol). Els grups que vénen a visitar-nos són de l'Esplai del col·legi El Carme, l'Esplai Xip Xap del col·legi Sant Josep, l'Esplai Mainada i el Casal d'Estiu Municipal.





Dels casals municipals han vinguts dos grups de mitjans: "els màgics" (de 2n de Primària) i "els Jumamis" (de 3r de Primària). I també diversos grups de petits: nens de P3, P4 i P5. 
Les fotografies anteriors corresponen a P5 i cursos de de primer de Primària del Casal d'Estiu Municipal.


Esplai del col·legi El Carme


Esplai Xip Xap del col·legi Sant Josep

Esplai Mainada

Casal d'Estiu Municipal, que ha fet visita a la biblioteca durant uns 90 minuts.


El Bibliocasal a la biblioteca

El Bibliocasal consisteix en visites organitzades dels grups de tots els casals de la vila on mostrem la biblioteca, visitem la sala infantil, expliquem contes i preparem alguna activitat relacionada amb una exposició o algun petit taller relacionat amb un centre d’interès.

Aquest any el nostre monogràfic és TERRITORIS FANTÀSTICS, i oferim a tots els casals la possibilitat de venir un dia cada grup de màxim 25 nens per a gaudir una estona de la fresqueta, el silenci i la lectura a la biblioteca.  Oferim narracions de contes, tria de llibres, revistes, còmics, CD i DVD, i estona de lectura per les a diferents edats.



El Boti Boti presideix una petita exposició amb material de suport de cada una de les visites.

Territoris fantàstics, l'exposició acompanyada de llibres que podeu visitar aquests dies de juliol a la biblioteca




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada