25 de gener 2013

Facebook i Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals

La Gerència de Serveis de Biblioteques acaba d'estrenar una pàgina al Facebook i un canal al Youtube. El seu objectiu amb aquestes accions és apropar l’actualitat de les biblioteques als ciutadans i amplificar el ressò dels continguts de la Biblioteca Virtual.

La pàgina de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Facebook inclou notícies i activitats de les biblioteques destacades a la pàgina principal de la Biblioteca Virtual, però també recomanacions diàries de llibres, música i cinema, així com de les principals novetats publicades a la Biblioteca Virtual, com ara una nova guia de lectura, una selecció de webs lligada amb algun tema d’actualitat o una nova proposta dels prestatges virtuals.

Pel que fa al canal de Youtube, s’hi poden trobar els materials audiovisuals elaborats per la Diputació de Barcelona sobre la Xarxa de Biblioteques Municipals. També inclourà els principals vídeos que elaboren les biblioteques municipals i imatges dels equipaments bibliotecaris que es vagin inaugurant.

Així mateix, recentment també s’ha publicat l’article sobre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona a la Viquipèdia, que recull l’origen i evolució de la Xarxa, les biblioteques que la integren i els principals serveis que ofereix.

Si voleu saber tot allò que la Gerència de Serveis de Biblioteques va publicant, seguiu-ho a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada