22 de gener 2013

Presentació del llibre de l’autora sadurninenca Montse González Carretero: Vive desde dentro

Divendres al vespre l'autora Montse González ha fet la presentació del seu llibre a la sala d'adults de la biblitoeca.
Narrat en un llenguatge directe, senzill i transformador, amb grans dosis d'humor, ens proposa alternatives coherents i plenes de fonament per a poder aconseguir un major equilibri i satisfacció en les nostres vides, fet que ho fa altament recomanable per a tot tipus de persones amb un mínim d'inquietud, obertura mental i de cor. En la segona part del llibre, set contes serveixen per a enllaçar l'escrit anteriorment i continuar el viatge de retorn cap al nostre interior.
La regidora de cultura, Montse Medall, ha introduït l'acte emmarcant-lo en l'equipament més cultural de la vila

La directora de la biblioteca, Glòria Bricollé, ha estat l'encarregada de presentar el llibre i sobretot la seva autora
L'acte ha transcorregut davant l'assitència de vora quaranta persones de públic
 
Montse González Carretero és coach personal i escriptora. Té formació en Programació Neurolingüística, en Psicoteràpia de grup i en Psicometria. Compta amb molta experiència com a coach des de fa més de 10 anys, duu a terme teràpies de creixement personal i és responsable de monogràfics i ponències a la Facultat de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili. També forma part del grup de gospel Etnosons i de l’Associació Festa de la Fil·loxera.
Montse González va néixer a Barcelona el 1969. Apassionada des de petita pels programes de contingut paranormal, devorava els de Jiménez del Oso i les pel·lícules de fantasmes, éssers de les estrelles i regnes màgics, fins que un dia, escrivint els seus dubtes i inquietuds, va començar a sentir les respostes dintre del seu cap. I aquí va començar tot. Aquesta veu ja no l'ha abandonat, sinó que fins i tot s'ha ampliat. La connexió amb la intuïció, amb "la part divina que tots som, amb el guia intern", s'ha anat desenvolupant durant més de 20 anys. Això li ha permès ajudar a altres persones a trobar la seva intuïció, així com donar conferències, tallers i monogràfics sobre temes tan "esotèrics" com el sentit de la vida, la intuïció o les noves teràpies. L'autora considera que tots tenim una gran capacitat que no utilitzem i li encanta ajudar a altres persones a escoltar la seva pròpia i seguir el sentit comú (encara que no el més comú dels sentits). Escriure és una de les formes com aquesta part interna es desenvolupa i comunica, ja que les frases li sorgeixen d'una manera fluida i continuada. Així, en el fons, no es considera autora de res, perquè no ha tingut una idea i s'ha posat a escriure. Es considera transmissora d'alguna cosa que arriba a través de la seva percepció, que quan l'ha vist asseguda davant de l'ordinador ha començat a dictar, i ella a escriure. I com a vehicle d'aquesta "cosa", ara li arriba el moment de sortir a la llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada