11 d’abril 2013

Concurs "Enamora"

S'apropa el dia 23 d'abril: Sant Jordi. Les roses i els llibres com a protagonistes de la festa. Des de la Regidoria de Joventut i el Punt d'Informació Jove l'Índex de Sant Sadurní fan una proposta als joves de 12 a 18 anys organitzant el Concurs "Enamora".

Només es necessita un mòbil i obrir el cor, però com? El concurs consisteix a enviar a través de telèfon mòbil la declaració d'amor més original en format de missatge de text o d'imatge. Per la categoria de text cal enviar un sms al número 93 107 10 51, amb un màxim de 160 caràcters. Ha de ser escrit en català i de creació pròpia. Pel que fa a la categoria d'imatge, aquesta s'ha d'enviar per mail a l'adreça index@santsadurni.cat indicant les dades personals. Hi haurà un premi per cada categoria; consistirà en un llibre electrònic (e-book).

Amb aquest concurs es pretén fomentar les emocions sanes en la relació de parella entre els joves.

Els participants poden presentar un màxim de dos missatges. El termini de presentació és fins al 17 d'abril.

El veredicte i entrega de premis tindrà lloc el 23 d'abril a les 19 h a la plaça de l'Ajuntament. Es poden consultar les bases al web www.santsadurni.cat Per a més informació, podeu contactar amb l'Índex – Servei de Joventut C. Pompeu Fabra, 34. Tel. 93 891 33 20 index@santsadurni.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada