15 d’abril 2013

Calafell serà la seu de les 6es Jornades de la Penedesfera


Calafell serà la seu de les 6es Jornades de la Penedesfera, les quals se celebraran del 24 al 26 de maig, coincidint amb la XII Fira del Mar. L’organització de l'esdeveniment és a càrrec de la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Recentment aquesta comunitat ha superat els 1.000 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP).
En aquesta edició de les Jornades, la Penedesfera comptarà amb la col·laboració de l'Associació Patí Català de Calafell Mar Mític Mar Lúdic i de l'Ajuntament de Calafell com a organitzador de la fira, així com les entitats del municipi directament vinculades al fascinant món del mar. L'objectiu aquest any serà doncs apropar a internet i les xarxes socials el món mariner i pescador tradicional. Properament es donarà a conèixer el programa definitiu de les jornades, el qual encara s'està acabant de preparar. Com en les anteriors edicions, si teniu suggerències o voleu col·laborar en el programa podeu enviar un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat. Tots els actes seran gratuïts i només caldrà una inscripció prèvia al Portal de la Penedesfera.

Les Jornades de la Penedesfera són la trobada anual de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès. L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen bloguer: les experiències i potencialitats de la Societat de la Informació i el Coneixement mitjançant els bloguers penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blogs gràcies a les eines del web 2.0 i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col·laborativa. Les jornades estan adreçades als penedesencs, als de fora d’aquest territori i a tothom que vol introduir-se en aquest mitjà de comunicació.

La Fira del Mar de Calafell agafarà aquest 2013 el relleu pel que fa a la seu de les Jornades de la Penedesfera. Els anys anteriors les seus han estat: Vallformosa Winery Convention Center de Vilobí del Penedès (2012), Ateneu Igualadí d'Igualada (2011), Universitat UPC de Vilanova i la Geltru (2010), Museu Vil·la Casals de Sant Salvador al Vendrell (2009) i Saló d'Espectacles de l'Unió del Casal Gelidenc de Gelida (2008).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada