20 de gener 2014

Entreactum. Concurs d'Un Pam i Dos dits.


La companyia teatral Un Pam i Dos dits organitza el 1r Concurs literari Entreactum. A la seva web trobareu informació d'aquest concurs de peces teatrals breus: http://www.entreactum.com. S'hi pot participar fins al proper 2 de març.

Els membres del jurat són: Anna Roig (cantant i escriptora), Josep Julien (actor de teatre i cinema), Dani de la Orden (director de cinema), Montse Medall (consellera de cultura) i el grup teatral Un Pam i Dos Dits

 

 

 

 

 

"L'emoció d'escriure (segons Un Pam i Dos dits)

Escrivim per conèixer gent nova, per diversió, per crear móns d'insuperable bellesa, per inventar històries que ens agradaria viure i per una infinitat de raons més.
Nosaltres portem 3 anys escrivint, posant-nos dins la pell d'un desconegut dalt d'un escenari. Escrivim per fer-te viure una realitat completament nova.
Però un dia ens vam adonar que amb els nostres texts no era suficient. Tu havies de formar part d'aquest procés: havies d'experimentar el fet de crear amb paraules, de viure de prop l'emoció de veure com el teu text cobra vida sobre els escenaris.
D'aquesta necessitat d'intervenció, de la voluntat de permetre't implicar-te, neix el concurs Entreactum.
Entreactum busca ser el vincle d'unió definitiu entre la companyia i tu, el nostre públic. Volem veure què ens pots oferir, què pots crear amb la paraula, quines escenes et venen al cap, volem conèixer els teus móns.

Així que molta sort i, sobretot, escriu!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada