25 d’abril 2014

Anna Obiols i Subi presenten a la Biblioteca 'En Boti Boti i la màgia del cava'

 
La biblioteca municipal, que el 24 d'abril ha commemorat el seu 15è aniversari, va acollir ahir la presentació del tercer lliurament de les aventures d’en Boti Boti: En Boti Boti i la màgia del cava, de l’escriptora Anna Obiols amb les il·lustracions de Subi, coordinat per la Biblioteca i editat per l'Ajuntament.

 
Una seixantena de persones van omplir la sala d'adults de la bibilioteca. La regidora de cultura, Montse Medall, va explicar que havia arribat el moment que el Boti Boti conegués el cava, producte de referència de Sant Sadurní. Medall va voler agrair la col·laboració de l'Escola de viticultura i
del Centre d'Interpretació del Cava, a la biblioteca, a les escoles de la vila -
que reparteixen el conte a tots els alumnes-, i a tothom que l'ha fet possible. A banda va expressar el goig que representa presentar un any més la publicació de Sant Jordi de l'ajuntament i ha obert l'acte amb una frase del Boti Boti: "La biblioteca és la casa on totes les preguntes tenen respostes".
 
 
Montse Medall també va expressar el seu desig que d'aquí a cinc anys si arriba la nova història del Boti Boti es pugui presentar al nou centre cultural de la plaça Nova: "Reafirmem l'aposta des de Cultura de publicar un llibre cada any i que cada cinc anys pugui estar dedicat als infants. Esperem que la nova publicació del Boti Boti d'aquí a cinc anys, quan la biblioteca en faci vint, en un acte com el d'avui, el 22 d'abril, sigui no aquí, al carrer Sant Pere, sinó al centre cultural de la plaça Nova. És un desig".Abans de la intervenció de l'alcaldessa de la vila, Susanna Mérida, Anna Obiols, autora del llibre, va llegir el conte d'en Boti i Boti acompanyada de les il.lustracions d'en Subi.
 L'alcaldessa Susanna Mérida va voler posar en valor l'esforç de l'Ajuntament per finançar l'edició del conte en els moments actuals i la necessitat d'apostar per la cultura, especialment en els infants:Aquest llibre és gratuït i això representa un esforç per l'Ajuntament, que assumeix el cost del llibre. Altres vegades havíem tingut suport des de diferents entitats però creiem que és important continuar apostant per la cultura perquè no hi hagi cap nen que no pugui tenir un llibre a les seves mans. Aquesta era una aposta de l'equip de govern”.
Al final de l'acte es va oferir un petit refrigeri i l'autora i l'il·lustrador del conte van poder dedicar el llibre als nombros nens que se'n van endur un exemplar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada