21 de novembre 2014

Biblioteques amb DO 2015 s'ha presentat a la Biblioteca de la Sagrada Família de Barcelona

DO 2015
Continua l’èxit de Biblioteques amb DO, que creix a 48 biblioteques participants el 2015. Bibliotecaris, representants municipals, professionals del món del vi i programadors culturals es van trobar el 10 de novembre a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona a l’entorn de la tercera edició de Biblioteques amb DO que tindrà lloc el 2015. A Sant Sadurní, DO regió del cava, hi dedicarem el mes d'octubre!!!

El coordinador general de l’INCAVI, el Sr. Xavier Agell, va felicitar els assistents per la tasca feta a l’hora d’enllaçar lletres i vins i va fer-los una petició: traslladar als usuaris de les biblioteques la importància de la tradició i de la cultura del vi en el nostre país. Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques, va presentar un primer balanç de les dades de 2014 tot destacant l’augment de participació (35 biblioteques i més de 9.500 assistents), la innovació i la qualitat de les activitats ofertes, l’atracció de nous públics i l’ampliació de la xarxa de col·laboradors, especialment amb el sector privat. A continuació, el periodista musical Marcel Gorgori va parlar sobre les relacions entre el vi i la música, unes relacions que van exemplificar les actuacions en directe del grup Corrandes són corrandes i de l’acordeonista Carles Belda.

Com no podia ser d’una altra manera, per acabar els assistents van gaudir d’un tast de vins, a càrrec d’INCAVI .

Aprofitem per donar la benvinguda a les biblioteques dels municipis que se sumen al Projecte en aquesta nova edició: Castelló d’Empúries, Roses, Sant Fruitós de Bages, Navàs, El Masnou, Sant Fost de Campsentelles, Vilanova del Vallès, Castelldefells, Esparraguera, Sant Pere de Ribes, Cervera, Alguaire i Artesa de Segre.

Podeu seguir el dia a dia de “Biblioteques amb DO” al Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada