22 de gener 2015

Inauguració de l'exposició "Enllaç", de Ma. Carme Gutiérrez



Inauguració, el 16 de gener a les vuit del vespre
Per aquesta exposició Ma. Carme Gutiérrez ha combinat peces de ceràmica i pintura, amb la finalitat d’explorar els dos móns i trobar nexes d’unió entre ambdós mitjans d’expressió artística. Presenta l’estudi en profunditat de les tècniques pictòriques i ceràmiques i les seves possibilitats comunes d’expressió mitjançant el treball de volums, perspectives, color i creació.

L'exposició es pot visitar des del 16 de gener fins al 16 de febrer a la Biblioteca.  

Sobre Mari Carme Gutiérrez
Va néixer a Barcelona l’any 1950 i ha dedicat la major part de la seva vida al disseny i a l’art. Graduada inicialment en grafisme i il.lustració a l’Escola Massana de Barcelona, recentment ha completat la seva formació artística a l’Escola Arsenal de Vilafranca del Penedès, amb un grau mitjà en tècnica d’arts plàstiques i disseny en revestiments murals, i un grau superior en tècnica d’arts plàstiques i disseny de ceràmica artística.
La seva peça de ceràmica ‘Terres de Castella’ va obtenir el 1er Premi de Ceràmica Sant Raimon de Penyafort 2013.
Professionalment va dirigir el seu propi estudi de disseny gràfic durant 17 anys (1980-1997) i posteriorment va desenvolupar altres activitats relacionades amb el món del cava i del comerç.
Actualment resideix a Subirats i dedica tot el seu temps a l'exploració de les tècniques pictòriques i ceràmiques i a la seva creació artística. La seva obra es pot veure en exposicions temporals a diverses poblacions del Penedès i en fires d’artesans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada