28 de gener 2015

Presentació del llibre "Crónicas de Eos 1: Valkiria", de la sadurninenca Diana Muñiz

Divendres, a la biblioteca, hem tingut la presentació del llibre de ciència-ficció "Crónicas de Eos 1: Valkiria" a càrrec de l’autora, Diana Muñiz. L'acte ha estat presentat pel dr. Esteve Llop, biòleg, i la benvinguda ha anat a càrrec de la regidora de cultura, Montse Medall. 



Diana Muñiz (Avilés, Astúries, 1978), en l'actualitat viu a Barcelona, on acaba d'aconseguir un doctorat en Biologia. Compagina la seva passió per l'escriptura amb els estudis, la feina, la família i una llarga llista d'aficions entres les quals s'inclou la lectura, el cine, les sèries de televisió, la música i disfressar-se; li encantar disfressar-se.


Pàgines web relacionades: 


Las Crónicas de Eos: Valkiria és una space-opera en què els personatges s'enfronten a petits i grans reptes: un "leònida" amb un perillós secret ha de decidir el seu destí. Una jove arrancada de la seva llar haurà de trobar el seu lloc en un món desconegut. I el capità Julio Santacana es barallarà contra l'adversitat per a mantenir la seva família fora de perill i tirar endavant la seva empresa de transports. Per si fos poc, la tripulació de la Valkíria haurà de sobreviure a pirates espacials, estranyes malalties i robots assassins mentre, com a teló de fons, estranyes conspiracions es teixeixen forjant el destí d'Eos.  

Fragment:  
"Han pasado 345 años desde la Fractura, momento en que, sin previo aviso, se cerró el Puente que comunicaba con el Sistema Solar. A un lado quedó la cuna de la humanidad con los grandes creadores. Al otro, una colección de mundos en vías de colonización.
El Sistema Eos es un mosaico de planetas y de culturas, un lugar en el que las nuevas razas humanoides surgidas tras la Revolución Genética luchan por hacerse un hueco dentro de un orden controlado por los humanos originales y sus corporaciones comerciales."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada