15 d’octubre 2015

Lliurament del 1r Premi de Novel·la Curta "Celler de lletres"

Marta Trillas ha guanyat amb la seva obra "Manto negre" la primera edició del Premi de novel.la Curta Celler de Lletres, certamen impulsat per aquesta biblioteca. 
L'acte de lliurament es va celebrar aquest divendres al vespre amb la presència de Jordi Fernando, de l'Editorial Meteora; Sílvia Romero, escriptora i conductora del Club Celler de Lletres i presidenta del jurat; la regidora de Cultura Montse Medall; Josep Carbó, de caves Blancher, que dóna suport al cicle de Biblioteques amb DO; Glòria Bricollè, directora de la biblioteca; i Maria Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní. 


Durant l'acte es van llegir diversos fragments de les sis obres originals que es van presentar al certamen. La guanyadora veurà la seva obra publicada durant el 2016, a més de rebre 25 exemplars i un lot de productes de Sant Sadurní. A més, l'obra guanyadora es comentarà amb els membres del club de lectura en la propera edició de Biblioteques amb DO l'octubre del 2016.
La novel·la té per títol "Manto negre". 

Marta Trillas amb: Sílvia Romero; la membre del jurat Rosa Ma. Prat; alguns membres del club de lectura (Montse Canals, Joan Guilera, Natàlia Colet i Glòria Tosar); Montse Medall, Glòria Bricollé i Jordi Fernando.







Marta Trillas Morera va néixer a Barcelona. Llicenciada en Dret, exercí durant alguns anys l'advocacia i des de 1997 és Procuradora dels Tribunals, compaginant la seva professió amb la literatura.


La seva primera novel·la, Salteado de Togas (2010), basa la seva trama en el descobriment, per part d'una renombrada xef de la ciutat comtal, d'un cadàver a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, ​​arran del qual queden implicats personatges relacionats amb l'àmbit judicial.


Amb la seva segona novel·la, El reverso de tu alma (2014), ens endinsa en el complex món dels trastorns de la personalitat, cosa especialment greu quan una ment sàdica i salvatge executa hàbilment una sèrie de brutals assassinats.

Aquesta autora, amb la seva novel·la El reverso de tu alma, distribuïda pel Corte Inglés, va ser reconeguda en el Diari El Mundo, versió digital, en data 23 d'abril de 2014, com una de les set escriptores per no perdre en el dia del llibre (ni la resta de l'any), en l'article de la periodista Sílvia Taulés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada