21 d’abril 2016

Presentació de la novel·la "Manto negre"

Marta Trillas, guanyadora del 1r Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres amb Manto negreha presentat aquesta novel·la a la biblioteca. L'obra és una novel·la policíaca ambientada a Sant Sadurní. 
Jordi Fernando, Montse Medall, Marta Trillas i Silvia Romero

Marta Trillas Morera va néixer a Barcelona. Llicenciada en Dret, exercí durant alguns anys l'advocacia i des de 1997 és Procuradora dels Tribunals, compaginant la seva professió amb la literatura.

La seva primera novel·la, Salteado de Togas (2010), basa la seva trama en el descobriment, per part d'una renombrada xef de la ciutat comtal, d'un cadàver a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, ​​arran del qual queden implicats personatges relacionats amb l'àmbit judicial.

Amb la seva segona novel·la, El reverso de tu alma (2014), ens endinsa en el complex món dels trastorns de la personalitat, cosa especialment greu quan una ment sàdica i salvatge executa hàbilment una sèrie de brutals assassinats.
Aquesta autora, amb la novel·la El reverso de tu alma, distribuïda pel Corte Inglés, va ser reconeguda al Diari El Mundo, versió digital, en data 23 d'abril de 2014, com una de les set escriptores per no perdre en el dia del llibre (ni la resta de l'any), en l'article de la periodista Sílvia Taulés.

Ara ha presentat la seva tercera obra, guanyadora del 1r Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, Manto negre, un relat d’intriga i passions ambientat entre Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit que enganxarà al públic d’una manera inevitable.

El llibre està editat pel segell Meteora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada