13 d’octubre 2016

La Biblioteca Ramon Bosch de Noya ja és punt d’inscripció del Voluntariat per la Llengua

La biblioteca de Sant Sadurní d’Anoia s’ha sumat al programa del Voluntariat per la Llengua com a punt d’inscripció

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, hi trobaran tota la informació i podran omplir les fitxes d’inscripció que trobaran a la biblioteca, al Racó de Català. Si necessiten més informació, poden passar per l’Oficina de Català, al carrer de Marc Mir, 15, o trucar al 938 91 03 25 extensió 5054.


Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa, que es troben una hora a la setmana per conversar en català a l'hora i el lloc que convenen, a més de poder participar en activitats culturals i de coneixement del territori que s'organitzen per al col·lectiu.



Per participar en el programa com a voluntari o com a aprenent, només cal inscriure's en línia a http://vxl.cat/participa-hi o de manera presencial o per telèfon, a Sant Sadurní  al Casal d’Entitats (carrer de Marc Mir, 15), telèfon 93 818 42 24, adreça electrònica  santsadurni@cpnl.cat o a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada