12 de setembre 2018

Nous Clubs de Lectura a la Biblioteca

Aquesta setmana comença el curs i també les inscripcions als nous Clubs de Lectura de la Biblioteca

NOU CLUB DE LECTURA D'ADULTS DE NOVEL·LALes trobades es fan habitualment el segon divendres de cada mes de 17:00 a 18:30 a la Biblioteca i la primera trobada serà divendres 14 de setembre

El funcionament serà igual que el Club que hi ha actualment, amb una tertúlia mensual sobre una novel·la en català o castellà que prèviament s'haurà facilitat des de la biblioteca juntament amb una guia de lectura. La conducció corre a càrrec també de la Sílvia Romero.

Les condicions d'inscripció són: 
quota de participació de tot el curs 32€  + cost del préstec interbibliotecari dels llibres de tot el curs 15€ a abonar en el moment de formalitzar la inscripció.

Les inscripcions i el pagament es duen a terme presencialment a la biblioteca en el següent horari: matins de dimarts a divendres de 10 a 14 i tardes de dilluns a divendres de 16 a 20:30.

CLUB DE LECTURA FÀCILDestinataris: Persones que saben llegir en català, però que no tenen un hàbit de lectura o no
s’atreveixen amb una novel·la de format ‘normal’. Hi tenen cabuda persones nouvingudes que no tenen el català com a llengua pròpia i catalanoparlants, només cal que vulguin endinsar-se en el món de la lectura.
Calendari de trobades: Cada primer dimecres de mes al matí, de 10.30 a 12 h. Inici: 7 de novembre de 2018
Inscripcions Del 4/09/2018 al 4/10/2018 a l’Oficina de Català (carrer de Marc Mir, 15, de Sant Sadurní d’Anoia). Places limitades! Organitza: Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia,


Cap comentari:

Publica un comentari