12 de setembre 2018

Nous Clubs de Lectura a la Biblioteca

Aquesta setmana comença el curs i també les inscripcions als nous Clubs de Lectura de la Biblioteca

NOU CLUB DE LECTURA D'ADULTS DE NOVEL·LA



Les trobades es fan habitualment el segon divendres de cada mes de 17:00 a 18:30 a la Biblioteca i la primera trobada serà divendres 14 de setembre

El funcionament serà igual que el Club que hi ha actualment, amb una tertúlia mensual sobre una novel·la en català o castellà que prèviament s'haurà facilitat des de la biblioteca juntament amb una guia de lectura. La conducció corre a càrrec també de la Sílvia Romero.

Les condicions d'inscripció són: 
quota de participació de tot el curs 32€  + cost del préstec interbibliotecari dels llibres de tot el curs 15€ a abonar en el moment de formalitzar la inscripció.

Les inscripcions i el pagament es duen a terme presencialment a la biblioteca en el següent horari: matins de dimarts a divendres de 10 a 14 i tardes de dilluns a divendres de 16 a 20:30.

CLUB DE LECTURA FÀCIL



Destinataris: Persones que saben llegir en català, però que no tenen un hàbit de lectura o no
s’atreveixen amb una novel·la de format ‘normal’. Hi tenen cabuda persones nouvingudes que no tenen el català com a llengua pròpia i catalanoparlants, només cal que vulguin endinsar-se en el món de la lectura.
Calendari de trobades: Cada primer dimecres de mes al matí, de 10.30 a 12 h. Inici: 7 de novembre de 2018
Inscripcions Del 4/09/2018 al 4/10/2018 a l’Oficina de Català (carrer de Marc Mir, 15, de Sant Sadurní d’Anoia). Places limitades! Organitza: Oficina de Català de Sant Sadurní d’Anoia,










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada