19 de setembre 2018

Inauguració d’un nou Club de lectura d’adults a la Biblioteca


El novembre de 2017 es va dur a terme el trasllat de la biblioteca i la jornada de portes obertes, tot inaugurant la nova Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, dins el Centre Cultural de la Plaça Nova. D’aleshores ençà gairebé cada dia s’ha viscut una novetat perquè a poc a poc s’han anat materialitzant tot un seguit de projectes, iniciatives i propostes diverses de tipus cultural. Això ha estat possible gràcies a les característiques del nou emplaçament.

I seguint amb aquesta dinàmica, divendres 14 de setembre vam inaugurar l’esperat segon Club de lectura d’adults. Val a dir, per l’altra banda, que aquesta era una fita que es trobava damunt la taula des de feia anys, ja que la llista d’espera per accedir a participar en aquesta activitat continuava essent nombrosa.

La nostra primera trobada va servir per establir una presa de contacte amb els nous clubaires i, alhora, per comentar tant el funcionament com l’organització de les trobades, que tindran lloc el segon divendres de cada mes (aproximadament) de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.

Inaugurar un nou Club de lectura sempre és un gaudi i un plaer, i estic convençuda que ben aviat anirem definint la caracterologia que guiarà les nostres lectures i, també, el nom del club sota el qual aixoplugar-nos.

Benvinguts, doncs, al nou Club de lectura d’adults de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya!

Sílvia Romero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada