12 de novembre 2018

Presentació del llibre i taller "El desván de Villa Serena"

Dimecres 14 de novembre, a dos quarts de sis de la tarda, comptarem amb la presentació del llibre "El desván de Villa Serena" i un taller relacionat amb els seus personatges (per a infants a partir de 8 anys).
Les inscripcions ja estan obertes a www.santsadurni.cat/activitatsinfantils 




"El Desván de Villa Serena" és el darrer treball de la professora i escriptora de literatura infantil i juvenil M. C. Hito (Conchi Hito), publicat el darrer mes de setembre amb el nou segell editorial Bóbila libros. La il·lustradora vilafranquina Núria Tomàs Mayolas ha estat l'encarregada de donar vida al desván amb dues il·lustracions; la primera apareix a la portada del llibre i la segona obre la porta, a la segona part del llibre, a la llar de l'assassí.

I a la contraportada...

"El desván de Villa Serena". Edició de MC Hito. Bòbila Libro


A les golfes de Villa Serena viuen l'aranya Terror i una desena de fantasmes. Tots són nens i adolescents, excepte la senyora Delantal i el senyor Orejudo, que tenen cura d'ells perquè l'assassí que els va matar no els faci desaparèixer definitivament. Perquè l'assassí segueix visitant les golfes de Villa Serena de tant en tant, sempre de dues a cinc de la matinada, i fins ara ningú ha aconseguit aturar-lo: està prou viu com per matar i prou mort com perquè els vius no el trobin. Però tot canvia quan la Blanca és assassinada i es proposa que els nois que acaben de mudar-se a Villa Serena no corrin la mateixa sort i acabin convertint-se també en fantasmes. Comença llavors una trepidant, divertida, terrorífica, però sobretot entranyable història difícil d'oblidar.

L'autora

MC Hito (Conchi Hito) va néixer a Vilafranca del Penedès, la ciutat en la qual viu amb el seu marit, dues filles adolescents i dues gates molt afectuoses. Li agraden les matemàtiques (i és per això que les ensenya a un institut), l'astronomia i els viatges, però també els enigmes, les històries que fan molta por i les paraules. Potser és per això que també escriu.

Des que "Cuentos para Laura. Historia de un conejo que vivía en un baúl" va guanyar el 2007 el concurs de conte infantil de la fundació Drac de Mallorca del web yoescribo.com, MC Hito ha publicat diversos títols: "X y el círculo mágico" (Editorial Aljibe), "El fil dels pensaments i Cordill paper i cua" (Revista Cavall Fort), "Un tresor dins de l'armari" (Editorial Altaria), "Una historia de fantasmas para Aina" (Editorial Emooby), "Que canti el gall!" (Familyclick) i, al portal web Issuu, els contes: "Cor més que valent"; "De la búsqueda y lo que encontraron dos princesas y un príncipe pájaro"; i "Move over"!



La il·lustradora
Núria Tomàs, la il·lustradora, es dedica principalment a la il·lustració infantil i juvenil i a l'educació de les arts visuals.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada