27 de març 2020

Trobada virtual dels Petits Clàssics

A la tarda de dijous 26 hem fet trobada de Petits clàssics a través de videoconferència, amb l'aplicació de Google Meet. Podeu veure més informació del Club de lectura Petits Clàssics clicant la notícia que vam penjar a principi de curs: viatge cap als contes clàssics universals.

A les 5 de la tarda hem establert la connexió; ha anat molt ràpid tothom a connectar-se... Dels dotze integrants, han fet cap a la cita deu nens i nenes i tothom ha estat molt content de retrobar-se. S'han comentat els darrers fragments del llibre Frankentein.

Concretament, l'edició que s'han estat llegint és aquesta: Frankenstein

Frankenstein / Mary Shelley; versió de Seve Calleja ; il·lustracions de Tha 
La Galera, 2006
col·lecció Petits Universals

Es nens i nenes han anat fent el comentari del fragment triat talment com si estiguessin a l'aula multimèdia de la biblioteca; els que volien intervenir demanaven paraula pel xat de l'aplicació (Google Meet) i quan la Núria, la moderadora, els donava la paraula obrien el micro. 

En aquesta sessió potser no s'han fet grans reflexions de la lectura, però els petits clubaires han vist que, malgrat el confinament, un llibre els ha unit durant una hora i han pogut estar junts parlant d'un clàssic universal com és la novel·la Frankenstein, de Mary Shelley.

I encara que les imatges que us afegirem a continuació no siguin de molta qualitat, il·lustren la primera trobada virtual del club de lectura infantil de la nostra biblioteca. Per això us les mostrem!

Atenció! La setmana que ve es tornen a trobar: serà dijous 2 d'abril, a les 17h. I tenen una mica de feina! Per acabar el llibre del tot, la Núria els ha fet alguns propostes diferents: pensar quin nom li posarien a la criatura, fer-se una disfressa o dibuixar o fer una cançó sobre la criatura... també hi ha hagut un nen que ha comentat que li agradaria llegir un conte curt a tos els integrants del club! 

Crònica de la trobada virtual dels Petits Clàssics:

Ha començat la Núria, posant ordre, i després han anat intervenint els infants:


L'Albert fent la seva intervenció; ha coincidit amb la tria del Pablo.

El Pablo parlant de la por.

La Violeta prenent nota de les propostes de la Núria. 

La Vinyet molt atenta a allò que es va dient.

L'Iria demana que li expliquin una cosa que no entén.

La Joana llegint el seu fragment.

La Katja, molt atenta, esperant el seu torn.

La Gretel llegint mentre escolta el fragment d'un company.

El Pol ha explicat, entre moltes altres coses, què són les parpelles.

I la Lina, que mentre està llegint deixa veure la coberta del llibre Frankenstein.

Fins a al propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada