18 d’abril 2020

Recomanacions amb eBiblio: Revistes, diaris

Ara també pots llegir diaris amb eBiblio!



Llegeix els diaris amb eBiblio
El servei de préstec digital eBiblio Catalunya incorpora ara l'edició impresa de La Vanguardia (tant en català com en castellà), El País, Cinco Días i El Mundo Deportivo. 

Aquesta incorporació se suma a l'oferta de premsa periòdica que ja ofereix eBiblio Catalunya, amb una cinquantena de títols de revistes que l'usuari pot gaudir.
El préstec de diaris, així com la resta de continguts de l'eBiblio, està disponible per a tots els usuaris amb carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals i, des de fa una setmana, també per a qualsevol resident de Catalunya i major de 14 anys que es doni d'alta com a usuari temporal de les biblioteques. Arran de la crisi causada pel Covid-19 i la consegüent demanda creixent de serveis virtuals, la Diputació de Barcelona ofereix els serveis en línia de les biblioteques en obert per a qualsevol ciutadà, tingui o no tingui carnet de la biblioteca. 
Si encara no estàs donat d'alta i no tens carnet virtual, et recordem que hauràs d'omplir el següent formulari:
Formulari d'alta


Els usuaris podran tenir accés:

  • 24 hores en cas de les revistes.
  • 2 hores en cas dels diaris. (per facilitar la rotació)




Us recomanem una apassionant revista de divulgació històrica, líder a Catalunya,  que ens aproxima als principals esdeveniments del nostre passat i de la història universal, en aquest número "Traficants de llibres", descobrim la xarxa clandestina que entrava a Catalunya llibres contra la dictadura.


Per accedir podeu clicar al següent enllaç:
Revista SÀPIENS



Diari La Vanguardia (en català)


Per accedir podeu clicar al següent enllaç:
La Vanguardia







Podeu trobar més revistes i diaris a l'eBiblio, clicant al següent enllaç:
eBiblio


1 comentari: