25 de maig 2020

Dimecres 27 de maig ja es pot fer préstec a la biblioteca amb cita prèvia


A PARTIR DE DIMECRES 27 DE MAIG, OBERTURA DEL SERVEI DE PRÉSTEC AMB CITA PRÈVIA DE LA BIBLIOTECA


Dimecres 27 de maig la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya reprèn una part dels serveis que ofereix a la ciutadania en aquesta fase: la possibilitat de fer préstec a través de la cita prèvia.

Cal remarcar que des de fa una setmana ja està oberta la bústia exterior per tal que els usuaris puguin retornar els llibres, els CD o DVD o les revistes, a la bústia situada davant de la façana de l’edifici, a la Plaça Nova. Aquesta bústia seguirà oberta les 24 hores.

A partir del dia 27, els usuaris que vulguin agafar documents en préstec s’hauran de posar en contacte amb la biblioteca a través del telèfon 938912033 o el correu biblioteca@santsadurni.cat per tal de comunicar quins llibres o revistes o audiovisuals volen i la biblioteca es posarà en contacte amb ells per a concertar dia i hora de recollida dels documents. 

Degut a la reducció d’aforament, a cada torn de cita prèvia només podran accedir un sol adult o una unitat familiar.

L’horari serà de dilluns, dimarts i dimecres tardes de 15:30 a 20:00 o matins de dijous i divendres de 09:30 a 13:30. 

La cita prèvia serà imprescindible i serà obligatori portar mascareta i el carnet de la biblioteca (o l’app bibliotequesXBM).

En aquesta fase els usuaris només accediran al vestíbul de la biblioteca per agafar els documents reservats prèviament, i no podran entrar a la resta d’edifici, ni per la consulta ni estudi ni utilitzar els ordinadors. El préstec interbibliotecari tampoc està operatiu ni tampoc les activitats culturals que s’organitzen habitualment.

És útil recordar que els usuaris que tinguin documents encara en préstec a casa els tenen renovats fins el 31 de juliol i es mantenen les reserves fins el 22 de juny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada