12 de juny 2020

A partir de dilluns 15 de juny la biblioteca entra en la fase 2


A PARTIR DE DILLUNS 15 DE JUNY
LA BIBLIOTECA RAMON BOSCH DE NOYA ENTRA EN LA FASE 2

Des del 27 de maig la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya ofereix el préstec a través de la cita prèvia i la devolució de documents a la bústia exterior.



A partir del proper dilluns 15 de juny la biblioteca amplia els seus serveis, amb l’obertura de la sala d’adults, la sala de revistes i el pati, així com l’accés als lavabos i la consulta a Internet, per bé que amb restriccions en els punts de lectura i l’aforament. En tots els casos serà sense cita prèvia i mantenint l’horari de tardes de dilluns dimarts i dimecres de 15:30 a 20:00 i matins de dijous i divendres de 09:30 a 13:30.

Per a l’accés a tots els serveis serà obligatori l’ús de la mascareta i la neteja de mans amb hidrogel que els usuaris trobaran a l’entrada de l’edifici. Els usuaris no podran accedir directament a les prestatgeries on hi ha el fons de documents (llibres, revistes, cd i dvd) així que el personal de la biblioteca serà qui els hi proporcionarà. Igualment, a l’hora de fer ús del préstec, serà l’equip de treball de la biblioteca qui facilitarà aquest servei a través de la màquina autopréstec, ja que els usuaris en aquesta fase no hi poden accedir directament. Degut a l’estat de quarantena de llibres i publicacions periòdiques, els diaris no estaran disponibles.

Durant l’obertura de la biblioteca es garantirà la neteja i desinfecció tant dels espais com del mobiliari que sigui a l’abast del públic.

Tal com estableix el marc normatiu actual, queden tancades la sala infantil, la sala d’actes, l’aula multimèdia i l’espai de suport, així com el préstec interbibliotecari.



Es manté oberta 24 hores la bústia exterior de devolució de documents.

És útil recordar que els usuaris que tinguin documents encara en préstec a casa els tenen renovats fins el 31 de juliol i es mantenen les reserves fins el 22 de juny.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada