07 de novembre 2020

BOSSES SORPRESA DE LA BIBLIOTECA

 


A partir del dilluns 9 de novembre la biblioteca comença un nou projecte amb molta il·lusió. 

Ens referim a les BOSSES SORPRESA de la biblioteca, una bossa que prepara l’equip de la biblioteca amb varietat de llibres, revistes, música i cinema adaptat a diferents edats per tal que els usuaris les agafin en préstec sense saber què hi ha a dins. Un cop a casa obren la bossa i descobreixen el seu contingut, que podran gaudir durant un més en préstec (prorrogable).

Els objectius de les bosses sorpresa són despertar el gust per la lectura i per la cultura, difondre el fons de la biblioteca en diversos suports, idiomes, edats, temàtiques, fer arribar les novetats de la biblioteca a les llars de la vila, donar a conèixer fons de la biblioteca que té poca visibilitat, oferir una activitat divertida, nova i misteriosa i començar una iniciativa durant el confinament amb voluntat de continuïtat

Es tracta d’una bossa de paper kraft, decorada a l’exterior amb un cartell identificatiu i un punt de lectura, en el cas de les bosses infantils el cartell inclou una imatge d’en Boti Boti, el cangur mascota de la biblioteca.

Hi ha bosses de diferents nivells lectors: bosses per a petits lectors (de 0 a 3 anys), per a infants d’educació infantil i 1r de primària (de 4 a 6 anys), de 2n a 4t de primària (7-10 anys) i de 5è de primària a 1r d’ESO (dels 11 als 13 anys). També hi ha bosses per a joves i adults.

La biblioteca prepara inicialment 25 bosses sorpresa, 15 bosses infantils i 10 bosses adults. Les bosses estan exposades al taulell de préstec de la biblioteca. Els usuaris han de demanar cita prèvia al telèfon 938912033 o al correu biblioteca@santsadurni.cat. Podran venir a agafar les bosses en préstec i gaudir del seu contingut.

 

 

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada