26 d’abril 2022

Lliurament dels Jocs Florals de Sant Sadurní 2022

Lliurament dels Premis dels Jocs Florals 2022

Diumenge 24 d’abril es va dur a terme l’acte d’entrega dels premis dels Jocs Florals 2022 al pavelló de l’Ateneu.

Els Jocs Florals son un certamen literari poètic que enguany arriba a la seva novena edició, en la qual infants, joves i adults es poden presentar amb els seus poemes, en el cas d’infants i adults en categoria lliure i en el cas dels adults en tres categories: flor natural (al millor poema sobre l’amor), englantina (millor poema sobre Sant Sadurní d’Anoia) i viola (millor poema sobre la llibertat).

En aquesta ocasió es comptava amb l’organització de l’Ateneu Agrícola conjuntament amb la Biblioteca Municipal, i el jurat estava format per Ferran Andreu (president de l’Ateneu), Jep Bargalló (soci de l’Ateneu), Esther Piedra (membre de la junta de l’Ateneu), Marta Castellví (regidora de Cultura), Glòria Bricollé i Teresa Galimany (Biblioteca Municipal). L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde Ton Amat i l’actuació de la Paradise Band de l’Escola Municipal de Música.


Els premis comptaven amb la col·laboració de les caves Raventós i Blanc, els restaurants Il Picarolo i La Plural, el CE Noia, la joieria Lecegui, la joguineria Tripijocs i les llibreries Jepi i Tropitons.

En l’edició del 2022 els guanyadors van ser: en la categoria infantil tercer premi per a Paula Garcia per “Terror en la nit”, segon premi per Neus Juan per “Vida” i primer premi per Albert Pérez amb “Res no sóc”. En el cas de la categoria juvenil malauradament el premi es va haver de declarar desert. En la categoria d’adults, es va donar una menció especial a Josep Ferrer i els guanyadors van ser la Flor Natural per a Dionís Lluch amb “Dones d’aigua”, Englantina per a Teresa Ros amb “Mirada d’infantesa” i Viola per a Marta Llacer amb “Finisterre”.





"Mirada d'infantesa" de Teresa Ros



"Finisterre" de Marta Llacer




 




"Dones d'aigua" de Dionís Lluch




"Bells records d'una vida" de Josep Ferrer


"Res no sóc" d'Albert Pérez




"Vida" de Neus Juan



"Terror a la nit" de Paula Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada