28 de juliol 2022

Un estiu més a la bibliopiscina!

 



Volem donar les gràcies a tots els nens, nenes, pares, mares, adults, joves i gent gran que han gaudit d’una estona a l’espai de la bibliopiscina, abans o després d’una bona remullada a la Piscina municipal de Sant Sadurní d’Anoia, a l’ombra amb nosaltres o a la tovallola amb els pares. En total han fet ús del servei des del 27 de juny fins a finals de juliol 1.090 persones, i s’han consultat 1.315 documents, comptant còmics, llibres-Joc, llibres de coneixements infantils, contes per a petits lectors, diaris i revistes.

Els llibres que més han engrescat als nens i nenes han estat els Llibres-Joc, i especialment els de Buscar i trobar, com per exemple ¿Dónde está Wally? En Wollywood, ¿Dónde está Wally? El viaje fantástico, Busca i troba a la ciutat, i a més, Diccionario por imágenes de las princesas, els Còmics de Marvel, el manga Prince of Tennis, el Guiness World Records 2015, Fabuloses cuques, els llibres de coneixements de dinosaures i els llibres-lupa de Sota el bosc, Dinosaures i InsectesEntre els adults, les revistes que més èxit han tingut són Hola i Lecturas, Clara i les de cuina i viatges.

Els matins de juliol ens han vingut a veure els nens i nenes dels Casals d’estiu, gràcies també als monitors i monitores! I hem tingut dues hores del conte molt animades a càrrec de Gisela Llimona, que ens ha explicat contes molt macos i entretinguts. A la primera sessió van venir 80 nens i nenes molt atents, i a la segona 50!

Ens veiem a la piscina l’estiu vinent amb més contes i llibres, una abraçada i bon estiu!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada