18 de juliol 2022

Visites del BiblioCasal 2022 (tercera setmana)

La setmana passada vam continuar les visites dels grups dels casals. Cada grup fa l'activitat d'escoltar la història del llibre "Què en fas, d'una idea?" en diversos fragments i d'anar treballant les seves idees convertint-les en creacions de fang. Al principi els fem tapar els ulls perquè toquin el fang, endevinin de quina matèria es tracta i comencin a modelar-lo sense mirar: 

Van venir grups de petits del casal municipal tant dimarts, com dimecres i dijous:



Després de l'activitat plàstica, els infants fan una estona de lectura amb llibres relacionats amb les idees i la creativitat: 


Dijous també van venir infants del casal de la Vedruna i en aquest cas vam fer la sessió de contes del mar (que és la sessió que hem preparat pels més petits, de dos i tres anys). Per iniciar la sessió ensenyem un llibre sonor que reprodueix els sons dels animals del mar:




I vam continuar amb la sessió del mar... el divendres amb els petits del casal Xip Xap, coneixent històries de pingüins que volen anar de vacances a la platja i històries de crancs que es fan amics dels pingüins i els segueixen fins a l'Antàrtida! 



I la setmana que comença... visites de grups de mitjans i sessió en anglès amb la Martina Kulichova!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada