22 de juliol 2022

Visites del BiblioCasal 2022 (quarta setmana)


Aquesta darrera setmana de Bibliocasal la protagonista ha estat la versió anglesa del llibre estrella d'aquest Bibliocasal: "What do you do with an idea?", de la mà de la Martina Kulichova, que ha dinamitzat les sessions dels grups de mitjans en anglès.
Podeu veure'n algunes imatges: 


Paral·lelament, amb els nens de P4 també hem fet la sessió en català del llibre "Què en fas, d'una idea?" , sessió en què es presenta aquesta història d'un nen que té una idea que creix i de la qual es fa amic... La lectura d'aquesta història es va intercalant amb estones en què els nens i nenes tenen fang per a modelar (primer amb els ulls tancats, després amb els ulls oberts). D'aquesta manera es crea una bona estona d'escolta, de modelatge i de creativitat... Una activitat ben diferent i original centrada en un llibre una mica abstracte però que és quasi per a totes les edats...



Hem finalitzat el Bibliocasal 2022 amb setze visites a la sala infantil, és a dir amb la participació de 254 infants acompanyats dels seus monitors de casal d'estiu. Gràcies a tots!!!

Avui s'acaba el Bibliocasal del 2022. Que tingueu moltes idees i que trobeu la manera de fer-les créixer! Bon estiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada