24 de setembre 2022

Reunió de deliberació final del Jurat del Premi Celler de Lletres 2022

Mercè Pinent, Francesc Gil, Dolors Casanovas, Sílvia Romero,
Marta Castellví, Giulia Bellisai i Glòria Tosar
 

El passat dijous es va reunir el jurat, format per la regidora de Cultura Marta Castellví, l’escriptora i moderadora de clubs de lectura Sílvia Romero com a presidenta del jurat, Giulia Bellisai representant de la Biblioteca, Glòria Tosar, Mercè Pinent i Dolors Casanovas com a membres del club de lectura Celler de Lletres i en Francesc Gil-Lluch, editor d’Edicions Saldonar, editorial encarregada d’editar les obres guanyadores del certamen  literari.

  Tal com esmenten les bases, el premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora, amb qui l’autor/a signarà el corresponent contracte d’edició. Aquesta obra es publicarà a principis del 2023 i se’n farà una presentació a la mateixa Biblioteca.

Així mateix l’autor o autora rebrà una dotació econòmica de 500 euros, 25 exemplars del llibre editat i un petit lot de productes de la població.


DIMECRES 5 D’OCTUBRE, LLIURAMENT DEL PREMI CELLER DE LLETRES

Dimecres 5 d’octubre a les 19h es donarà a conèixer l’obra guanyadora de la 8ena edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, especialitzat en ficció en català de temàtica vitivinícola organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. El lliurament es durà a terme a la sala d’actes de la biblioteca i està obert al públic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada