16 de novembre 2022

Jocs de taula a la sala infantil

A partir del dissabte 26 de novembre iniciem una nova activitat a la sala infantil de la biblioteca: els dissabte de joc!

Quins jocs oferirem?

Pels més petits trobareu diferents trencaclosques per inventar històries i per reproduir les històries clàssiques; per exemple el trencaclosques del conte dels Tres porquets, la Blancaneus, ...

    










    Pels mitjans i grans de la sala infantil:

    Oferim molts jocs de cartes: ben originals i per aprendre de diferent manera: Cortex, Virus,  Busca la petjada animal,... jocs per desenvolupar la memòria visual i al mateix temps aprendre moltes coses 

    

                         També trobareu jocs de taula d’alguns dels vostres personatges preferits: Astèrix i Obelix, L’Agus, en Bitmax,... 


 






                        Jocs de taula per passar una bona estona inventant i imaginant, com per exemple el Dixit, o bé sent un bon estratega amb el Carcassone o el Catan. 



I finalment també trobareu els jocs de taula de sempre: els escacs, el parxís, les dames, ... el tangram.








Com ho farem?

Un dissabte al mes (en horari d’obertura: de les 9:30 a les 13.30h) trobareu jocs de taula pels infants dels 2 als 12 anys. Els menors de 8 anys hauran d'estar sempre acompanyats d'una persona adulta que se'n faci responsable.

Caldrà portar el carnet de la biblioteca i sol·licitar el joc triat al personal del taulell. I caldrà tenir molta cura del joc i jugar-hi amb calma, recordant que estem a la biblioteca. 

Els jocs de taula són per fer-ne ús només a la sala infantil. Es tracta d'un recurs cultural que interessa a moltes persones de diferents edats. Els jocs que trobareu a la biblioteca pretenen afavorir la participació i el lleure alhora que fomentar l'aprenentatge.

Vine a descobrir els jocs de taula a la sala infantil de la biblioteca, una nova proposta que comença aquesta tardor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada