11 de desembre 2023

"Los cocineros del vino" llibre recomanat de viticultura i enologia

Recomanació mensual de viticultura i enologia. Los cocineros del vino: un canto a la excelencia de la enologia” publicat el setembre del 2019 per l’editorial Planeta dins la col·lecció Planeta Gastro. 


És obra dels Amigos de la Real Academia de Gstronomía i hi ha dos pròlegs signats per Josep Roca i Rafael Ansón. Els cuiners del vi son els enòlegs, els professionals que dins el celler transformen el vi en art. Hi trobarem referències als 20 enòlegs més importants de l’estat espanyol, des d’Antonio Flores de González Byass fins a Maria Larrea de Cvne. Destaquem els reportatges dels enòlegs de Sant Sadurní, Bruno Colomer de Codorniu (maridant Jaume de Codorniu i Finca La Fideuera amb receptes de pastisseria de Paco Torreblanca) i de Manel Quintana de Freixenet (maridant Reserva Reial i Malvasia amb receptes d’Elena Arzak). 

El trobareu al fons especial de viticultura i enologia de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada