30 de gener 2024

Tercera lectura del Club de lectura infantil

Ha començat el segon trimestre i els clubaires han començat llibre nou. 

"Mandarine, una semana sí y otra no", de Sergio Salma i Amelia Navarro
Enllaç: https://aladi.diba.cat/record=b2013019~S171*cat

La moderadora del club, la Laura, ens comenta:  

La darrera lectura del club de lectura infantil de la biblioteca ha sigut Mandarina, una semana sí y otra no, un còmic d'Amelia Navarro i Sergio Salma. Ha sigut una lectura molt especial perquè van ser els mateixos membres del grup els qui la van escollir d'entre altres opcions. 

Mandarina és una nena de nou anys. La seva vida és perfecta! Té els millors pares del món fins que... decideixen separar-se. La convivència no era bona, discutien i es faltaven el respecte i van considerar que el divorci era el millor per mantenir el benestar de tots els membres de la família. 

La protagonista, a partir d'aleshores, tindrà molt canvis. Tindrà dues cases, una a la ciutat i l'altra enmig del bosc, farà activitats ben diferents, farà noves amistats i assolirà reptes que ni ella mateixa imagina. 

El llibre ens ha permès parlar dels pares i de la relació que mantenim amb ells. Vam compartir experiències que fem amb ells i també vam arribar a la conclusió que una separació pot ser la millor opció per poder ser feliços, encara que al principi pot ser molt dur. També hem parlat dels reptes que hem assolit quan creiem que no i vam presentar la nova lectura que és ... 

Un mal començament!

El primer llibre de la saga Una sèrie d'històries desafortunades, escrita per Lemony Snicket. 


Laura Jacas

Imatges de la sessió de club de lectura del dia 9 de gener:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada