13 de maig 2020

Recomanació pels lectors infantils


Avui us volem donar a conèixer un projecte a cinc mans que ens ha agradat molt i que ha sorgit al voltant de la col·lecció #Agusielsmonstres de @combeleditorial.

Es tracta de la publicació, en format digital, de la novel·la gràfica “JUNTS A CASA! Els dies del coronavirus”, que ofereix una reflexió serena sobre la situació que estem vivint arran de la pandèmia de la Covid-19.

El llibre convida els protagonistes de la col·lecció (l’Agus, la Lídia i els monstres) i també els lectors a aprendre a viure en el confinament i el desconfinament. En paraules del protagonista, l’Agus Pianola: «cadascú s’està a casa seva, però tots anem en el mateix vaixell».

En el projecte hi han col·laborat, de manera altruista, en @jaume.copons, la @escarxofista, en @macips01, en Toni Hernández i l'Elena Rottier.

El llibre digital "JUNTS A CASA! Els dies del coronavirus" es pot llegir i descarregar gratuïtament a la pàgina web http://agusandmonsters.com en català, castellà i anglès a partir del passat dilluns 11 de maig. No us el perdeu! 🙌

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada