16 de desembre 2021

Sisena edició del concurs de lectura Puja al tren!

 


  • Les biblioteques de l'Alt Penedès i el Garraf engeguen la sisena edició del concurs de lectura Puja al tren! 

  • Degut al gran èxit de participació de la darrera edició les biblioteques públiques de les dues comarques tornen a omplir les seves sales de llibres-estació que formen les línies lectores que més entusiasmen els joves: terror, humor, experiències, aventures i clàssics. El concurs, destinat als nois i noies de 4t de primària a 1r d'ESO, vol fomentar actituds positives a l'entorn de la lectura en la franja d'edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors. 

  • El joc lector ha començat el dia 15 de desembre i finalitzarà el 15 de juny del 2022. Cada participant rep un mapa literari que l'acompanya al llarg de tot el període esmentat. En aquest mapa troba 5 línies de tren que el porten a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida: humor, aventures, experiències, terror i clàssics. Cada línia té diverses parades i cada parada proposa el títol d'un llibre. Els bibliotecaris han elaborat una tria molt acurada de les lectures per tal que siguin engrescadores per al públic a qui van dirigides.

  • Els participants només han de seleccionar la lectura que més els agrada, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca referent i gaudir de la seva lectura. Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d'un premi literari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada