21 de setembre 2023

Infants premiats del "Llegir té premi" 2023

Després de tot  l’esforç amb el concurs "Llegir té premi", volem fer un petit reconeixement i felicitar a les nenes participants que han aconseguit premi a l'edició d'enguany; a banda de fer el lliurament dels punts de llibre magnètics que ens han enviat des de l'organitzacio del concurs. 

Els infants que han aconseguit premi a l'edició d'enguany del concurs són: 

  •             Aina Brunat Font  
  •         Jana Gayoso Soteras
  •         Ivet Tort Martí
  •         Cèlia Vidal Esteve
    També volem fer-nos ressò del fet que la Jana Gayoso ha quedat en 7a posició de tots els participants de Catalunya en el rànquing de participants amb més punts dins de la seva categoria (8 a 11 anys). 

La Jana està gaudint molt del llibre "Les bruixes" de Roald Dahl


     Moltes felicitats a totes!
       
     El número de participants del "Llegir té premi" ha anat augmentant progressivament en els darrers anys, amb el conseqüent esforç de les lectores i lectors i de la biblioteca.

     Aquí us deixem un breu resum del concurs:

     El conccurs "Llegir té Premi" vol fomentar la lectura entre els infants i joves durant l'estiu. Les inscripcions comencen a finals de maig  i està dirigit a infants i joves d'entre 8 i 16 anys. El concurs té dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16. I es divideix en 3 etapes, fins a finalitzar a finals d'agost. 

     Està organitzat per @bibliotequescat i @legilant.club. La nostra biblioteca hi col·labora posant els llibres a disposició dels infants i joves lectors. 

     Més informació a: www.llegirtepremi.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada