17 de gener 2024

Segona lectura del Club de lectura infantil

A l'última trobada de l'any 2023 el club de lectura infantil va acabar de llegir el llibre: James i el préssec gegant. Aquí tenim la crònica de la moderadora del club:

James i el préssec gegant

ha sigut la darrera lectura del club de lectura infantil. Aquest clàssic de Roald Dahl narra la història d'en James, un bon noi que ben aviat perd els seus pares i que ha de conviure amb les seves malvades i cruels tietes. Tanmateix, la seva vida es veurà capgirada per la visita inesperada d'un home misteriós que li ofereix una bossa amb unes criatures molt petitones i amb la promesa que poden fer coses extraordinàries. 

El llibre ens ha permès parlar de les relacions que mantenim amb els nostres familiars, els viatges somniats, sobre els insectes, les nostres fruites preferides. Una de les reflexions que més ha arrelat entre els membres del club és que tots som necessaris i que hem de potenciar les nostres habilitats. 

Roald Dahl és un dels autors més reconeguts i alguns dels infants ja el coneixien per haver llegit Les Bruixes i Matilda, també disponibles a la biblioteca i títols interessants per llegir en veu alta i comentar-los a casa. 

La propera lectura és Mandarina! És un còmic i la singularitat d'aquesta lectura és que la van escollir els mateixos membres del club. Properament us comentarem què els ha semblat. 

Aprofitem també per desitjar-vos un bon any i que el 2024 estigui carregat de bones lectures. 

Laura Jacas 

Imatges de la trobada:  





Al final de la lectura els clubaires van fer una activitat per triar nom del club de lectura


La propera lectura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada