25 de juny 2024

Últim dia del club de lectura infantil: valoració dels llibres llegits i recomanació de lectures per aquest estiu









El 5 de juny vam fer la darrera trobada del club de lectura infantil. Agraïm molt a la Laura el fet de compartir aquesta aventura amb ella: ha estat tot un plaer. Fins ben aviat!!!





Aquesta és la crònica del darrer dia: 


"Les capibares lectores s'han reunit per darrera vegada aquesta temporada per valorar les sis lectures! Sis llibres: sis mesos! Tan de bo tothom llegís tant en un any!

Va ser una jornada molt interessant perquè vam valorar lectura per lectura a partir d'una graella que ens feia rumiar sobre quin llibre hem llegit amb més entusiasme, quin ha sigut el que més ens ha emocionat, amb quin hem après més... 

A partir d'aquí, vam sumar les puntuacions i vam descobrir la lectura que més els ha agradat. Voleu saber quina és?

Mandarina, d'Amelia Navarro i Sergio Salma! 

Precisament aquesta va ser la lectura que ells van escollir i això ens va fer pensar que seria una molt bon idea que els participants dels clubs de lectura tinguessin l'oportunitat d'escollir les lectures que volen fer. 

Com que era el darrer dia també va ser un dia de comiats. 

M'acomiado com a moderadora del club de les Capibares lectores després de dos anys. Ha sigut una experiència enriquidora per a mi. He tingut l'oportunitat de compartir estonetes molt agradables parlant del que més m'agrada, els llibres.

 

Els clubaires fent el rànquing de la millor lectura d'aquesta temporada

Bones lectures d'ara endavant. 

 

Laura






Els clubaires han llegit 6 llibres! Sis converses literàries que han fet que la lectura sigui una experiència significativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada